ترک خود ارضایی | مشاوره و آموزش

مشاوره ترک خودارضایی ، تجربیات ترک خودارضایی ، عوارض خودارضایی ، بهترین روش های ترک خودارضایی

روابط جنسی سایبری

  • ۰۹:۲۷

هر روز بر تعداد کاربران اینترنت در جهان افزوده می شود ، انواع سرویسهای اینترنتی که بر سرعت دسترسی افراد به اینترنت می افزاید یکی پس از دیگری به بازار می آیند. و اکثر کابران اینترنت حداقل برای یک بار هم که شده به محیط های چت سر زده اند. اما نکته مهم آن است که:” برای کودکان ، اتاق های چت خطرناکتر از سایت های پورنوگرافی است

 

“روابط جنسی سایبری”  که در بعضی موارد به طور خلاصه به آن ” سایبر ” هم اطلاق می شود دلالت بر مبادله پیام های با محتوای جنسی و تحریک کننده بین دو یا چند نفر دارد که به شبکه (اینترنت) متصل هستند. اینگونه پیام ها عموماً حاوی بیان تجربیات جنسی هستند که در بسیاری موارد به صورت تخیلی و ایفای نقش صورت می گیرند. بدین معنی که افراد درگیر در این تجربه وانمود می کنند که در حال انجام فعالیت جنسی هستند و آلام و رفتارهای خود را برای دیگران توصیف می کنند. این قبیل اعمال معمولاً در فضاهای تعاملی نظیر “اتاق های گفتگوی مجازی”  و “ نرم افزارهای تبادل پیام همزمان”  صورت می گیرند. اگرچه این فضا برای این منظور طراحی نشده اند ولی هر کس که در آن قرار گرفته باشد ممکن است پیامی نظیر این را دریافت کرده باشد “روابط جنسی سایبری” با ورود دوربین های ارزان قیمت قابل استفاده در اینترنت به بازار، ابعاد جدیدی یافته است. اگرچه در گذشته صراحت بیش از حد این رسانه باعث کندی رونق گرفتن آن می شد ولی امروز با ریختن قباحت آن به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. شدت تحریک صورت گرفته یا به بیانی میزان موفقیت این نوع مستقیماً بستگی به قابلیت های طرفین در برقراری ارتباط و ترسیم فضای ذهنی مورد نظر طرف مقابل دارد. این فعالیت ها در انتها معمولا منجر به انجام اعمال خودارضایی و در مواردی نیز اعمال جنسی با اطرافیان می شود. این رفتار می تواند با ارتباط تلفنی با طرف مقابل و در ادامه یا رفتار جنسی ادامه یابد، که نمونه ای بارز از کودک آزاری و انحراف از سیر طبیعی بلوغ در افراد و کودکان است.

این نوع فعالیت را نباید با پورنوگرافی اشتباه گرفت. پورنوگرافی که در یونان باستان به معنای نوشتن درباره فواحش بوده است در فضای مجازی معنای گسترده تری یافته است. شکل شدید آن به بیان غیر اخلاقی ترین انواع مناسبات جنسی در قالب تصاویر و داستان های تحریک کننده می پردازد.

در کشور ایران پورنوگرافی به طور کلی ممنوع است. البته این قاعده مختص کشور ایران نیست.در کلیه کشورها از جمله کشور امریکا پورنوگرافی دارای محدودیت هایی است که به انواع زیر تقسیم می شود:

 قانونی برای بزرگسالان و در عین حال غیر قانونی برای کودکان

 

o گروه اول شامل ترویج برهنگی است که به هر طریق می تواند به کودکان آسیب برساند. این آسیب ها در ادامه به تفصیل توضیح داده خواهند شد. به اینگونه مطالب که شامل رفتارهای  بی شرمانه نمی شود اصطلاحاً پورنوگرافی ملایم گفته می شود.( البته با دیدگاه و فرهنگ امریکایی) o مطالب بی شرمانه که شامل توصیف و یا نمایش رفتار و آلات دفعی و جنسی می باشد. به این مطالب اصطلاحاً برهنگی جنسی و مطالب کثیف گفته می شود.

 

• غیر قانونی حتی برای بزرگسالان:

o رفتارهای وقیحانه که به طور آشکار بی ادبانه محسوب شده و به ارزش های جامعه آسیب می رسانند و موجب ترویج خشونت جنسی می شوند. به این نوع رفتارها اصطلاحا پورنوگرافی خشن گفته می شود.

(لازم به ذکر است نوع ملایم پورنوگرافی و یا اصولا هر نوع پورنوگرافی در فرهنگ شرق کثیف و مطرود است)  

اگرچه وجود این قوانین اشاره به قباحت ذاتی این نوع مطالب دارد ولی باید دید که وجود اینگونه قوانین تا چه حد در جلوگیری از فعالیت های غیر قانونی مؤثر بوده است.

 

 آمار منتشر شده در این زمینه گویا هستند:

• در آگوست ۲۰۰۵ بیش از ۴۲ درصد از مخاطبین اینترنت از این گونه سایت ها استفاده کرده اند. • در این ماه بیش از ۱۵ میلیارد صفحه از این نوع اطلاعات توسط کاربران دیده شده است. • کاربران اینترنت به طور متوسط نزدیک به ۱۵ دقیقه از وقت خود را روزانه صرف مطالعه این گونه مطالب می نمایند. و ده ها آمار دیگر که توسط مؤسسات تحقیقاتی منتشر شده اند.

علی رغم این که نگرانی اصلی کلیه مجامع قانونی و اجتماعی به طور خاص بر حمایت از کودکان در فضای مجازی متمرکز شده است، ولی کماکان جدی ترین قربانیان این فضا کودکان هستند.

• حضور کودکان در اینترنت به ویژه فضاهای تعاملی منجر به قرار گرفتن آنان در معرض مجرمین اینترنتی  و افرادی گردیده است که کودکان را مورد سوء استفاده جنسی قرار می دهند .

• علاوه بر این قرار گرفتن کودکان زیر ۱۴ سال در معرض مطالب و تعاملات جنسی در اینترنت موجب بروز بیماری های جنسی از جمله اعتیاد جنسی در آنان می شود.

• این نوع تماس با مطالب و محیط های جنسی موجب تعرض جنسی کودک به سایر کودکان می شود. • از بین رفتن ارزش های اجتماعی، خانوادگی و زناشویی

• هویت جنسی کودکان شکل نمی گیرد.

سایت پزشکان بدون مرز ( بدون هیچ نگاه مذهبی، قومی و یا اخلاقی) به شما والدین محترم و همچنین بازدیدکننده عزیز هشدار می دهد، سایت ها و محیط های چت، می توانند معلم سرخانه خطرناکی برای شما و کودکانتان گردند. مراقب باشید آزادی بی قید و شرط کودکان در فضای وب دلیل بر روشنفکری ، دمکراسی و تجدد نیست .

 

یک سوم کودکان و نوجوانانی که در طول هفته از اینترنت استفاده می کنند گزارش کرده اند که پیام های شهوت انگیز  و اغوا کننده دریافت می کنند.

این امر سبب حساسیت والدین و نهادهای مسئول در زمینه کنترل اینترنت و جلوگیری از سوء استفاده از کودکان شده است.

بسیاری از کودکان و نوجوانان در کشورهای مختلف جهان ساعات بسیاری را به استفاده از اینترنت و حضور در “چت روم ها” اختصاص می دهند. بنابر آماری که اخیرا در بریتانیا منتشر شده است، یک نفر از هر دوازده نوجوانی که در این کشور به اینترنت دسترسی دارند با فردی که در اینترنت با او چت می کرده اند قرار ملاقات گذاشته اند.

برخی از صاحب نظران معتقدند که در بسیاری دیگر از کشورها نظیر ایران نیز این امر کمابیش رواج دارد و اغلب قرار ملاقات هایی که پس ازگفتگو در اینترنت یا چت روم ها گذاشته می شود بدون اطلاع والدین است.

بدیهی است که این امر نگرانی والدین، متخصصان علوم رفتاری و نهادهای مسئول در زمینه سوء استفاده احتمالی علیه کودکان و نوجوانان را برانگیخته است.

اخیرا یک سازمان جدید از مجموع نهادهای مختلفی که در زمینه پیش گیری از سوء استفاده جنسی از کودکان در اینترنت فعالیت می کنند، در بریتانیا تشکیل شده است.

 

تعقیب قانونی

 جیم گامبل، مدیر این سازمان که حمایت از کودکان در اینترنت (CEOP) نامیده می شود و با پلیس بین الملل در این زمینه همکاری دارد، گفت که همکاری خوبی با پلیس برای به دام انداختن افرادی که از کودکان سوء استفاده جنسی می کنند، و از اینترنت برای هدف خود استفاده می کنند آغاز شده است.

کارشناسان امنیتی حتی با حضور در چت روم ها و جا زدن خود به عنوان کودک سعی در شکار افرادی که از این چت روم ها برای اغوای جنسی کودکان بهره می گیرند، دارند.

کاربران اینترنت و کودکان می توانند به صورت بیست و چهارساعته با مرکز حمایت از کودکان در اینترنت تماس بگیرند و مظنونان احتمالی به سوء استفاده از کودکان در اینترنت از جمله سایت های پورنوگرافی کودکان را گزارش بدهند، مسئولان امنیتی با ردیابی این مظنونان تعقیب قانونی آن ها را آغاز می کنند.

سازمان حمایت از کودکان در اینترنت با بودجه پنج میلیون پوندی در بریتانیا آغاز به کار کرده است و اولین گزارش های خود را به پلیس برای تعقیب قانونی مظنونان ارائه داده است.

جیم گامبل می گوید هدف این سازمان آن است که بریتانیا امن ترین کشور دنیا برای استفاده کودکان از اینترنت شود.

او همچنین کودکان و نوجوانان را تشویق می کند که اگر با مواردی از سوء استفاده جنسی از کودکان در اینترنت روبرو شدند، بخش هایی از چت خود با وی را برای وب سایت این سازمان بفرستند.

 

آگاه سازی والدین

هم اکنون هزاران سایت و از جمله صدها سایت به فارسی در اینترنت به ارائه خدماتی چون دوست یابی آن لاین می پردازند.

متخصصان علوم رفتاری با برخوردن به نمونه های فراوانی از اغوای جنسی کودکان و عواقب ناخوشایند بعدی آن در زندگی واقعی آن ها خواستار نظارت و کنترل بیشتری در این زمینه و همچنین آگاه سازی والدین و به ویژه ارائه هشدارهای سودمند به کودکان و نوجوانان شده اند.

این متخصصان به ویژه نگران سو استفاده افراد مبتلا به بیماری روانی سوء استفاده جنسی از کودکان موسوم به “پیدوفایل” (Paedophilia) از این چت روم ها و جوامع مجازی هستند.

در بیشتر کشورهای جهان برقراری رابطه جنسی با کودک زیر سن قانونی جرم سنگینی محسوب می شود و حتی می تواند به محرومیت از شغل دولتی نیز منجر شود.

سالانه در کشورهای مختلف جهان تعداد بیشماری پرونده قضایی علیه افرادی که سعی در اغوای جنسی کودکان دارند در دادگاه ها به جریان می افتد که این افراد حتی شامل معلم ها و سیاستمداران و شخصیت های معروف هم می شوند.

 

جداسازی

در ماه های گذشته بحث بر سر اجرای یک آئین نامه جدید در اینترنت که وب سایت های عرضه کننده جوامع مجازی نظیر My space و Bebo را ملزم به جدا کردن فضای مربوط به کودکان از بزرگسالان کند، ادامه داشته است.

با این همه کنترل اینترنت با وجود تمایل شدید کودکان و نوجوانان به شرکت در گروه های مجازی بسیار مشکل است.

به عنوان نمونه مدیر یکی از مدارس دخترانه در بریتانیا به والدین اعلام کرده است که هفت صد دختر دانش آموز این مدرسه عضو یکی از سایت های دوستیابی اینترنتی هستند و برخی از عکس هایی که این دختران از خود بر روی این سایت می گذارند می تواند به سرعت افراد ناباب را جذب کند.

اخیرا سازمان حمایت از کودکان در اینترنت در بریتانیا از عرضه کننده پیام رسان مسنجر ویندوز در این کشور خواسته است تا نشانه ای با عنوان “گزارش سوء استفاده” را به این پیام رسان اضافه کند.

به این ترتیب کودکان می توانند با یک کلیک فردی که احتمالا می خواهد از کودکان سوء استفاده جنسی کند، را به این سازمان معرفی کنند و متعاقبا این موضوع توسط پلیس پیگیری خواهد شد.

در حالی که “بریتیش تله کام” (شرکت خدمات دهنده تلفنی بریتانیا) می گوید روزانه دسترسی بیش از بیست هزار کاربر اینترنتی به عکس های شهوت انگیز و مستهجن کودکان را مسدود می کند و در سال گذشته بیش از شش هزار سایت مربوط به پورنوگرافی کودکان توسط پلیس پیگیری شده است، بسیاری از نهادهای مسئول در این کشور می گویند این تنها آغاز کار است.

 

اعتیاد به روابط جنسی سایبری


امروزه مطالب زیادی راجع به شیوع هرزه نگاری و روابط جنسی سایبر در اینترنت در اتاقهای چت شنیده و یا خوانده می‌شود. اما‌، چیزی که مردم درک نمی‌کنند، این است که هرزه اینترنتی، کسب‌و‌کار و تجارت بزرگی است. سایتهای هرزه نگاری، بزرگترین بخش از فروشهای تجارت الکترونیکی را تشکیل می‌دهند

در این نوع اعتیاد، افراد معتاد تمایل شدیدی به مشاهده، دریافت و یا حتی تجارت موارد محرک جنسی و صحبت در این رابطه در اتاقهای گفت‌وگوی خاص دارند

همانند سایر انواع اعتیاد به اینترنت، اعتیاد به روابط جنسی سایبر و یا روابط سایبر نیز به موضوع رهاشدن از واقعیت اشاره می‌کند، که طی آن زمان، پول، عواطف و انرژی به گونه‌ای صرف اینترنت می‌شود که روز به روز از کنترل فرد خارج می‌شود. «اینترنت تنها چیزی را فراهم می‌کند که معتادان به اینترنت دنبال آن هستند: انزوا، گمنامی، و ابزار مخفی نگه‌داشتن هزینه‌هایی که بارها صرف خرید هیجان روابط جنسی  می‌شود.

 از نمونه‌های فعالیتهای روابط جنسی سایبر می‌توان به مواردی چون کپی ‌کردن و یا نگاه‌کردن عکس‌های هرزه همراه با خودارضایی، مطالعه و یا نوشتن نامه‌ها و داستانهای صریح روابط جنسی، ارسال نامه الکترونیکی و یا قراردادن آگهی با هدف برقراری ملاقاتهای شخصی با کسی، بازدید از اتاقهای روابط جنسی چت و پرداختن به فعالیتهای آن‌لاین تعاملی اشاره کرد .

 

به‌طور خلاصه کاربران معتاد به سایبر روابط جنسی  علائم زیر را از خود بروز می‌دهند:


۱. صرف وقت زیاد روی اینترنت با هدف خاص یافتن روابط جنسی سایبر. ضمن آنکه اغلب اوقات وقتی که صرف این کار می‌شود، بیش از زمانی است که کاربر از پیش در نظر گرفته است.
۲. اشتغال ذهنی کاربر نسبت به یافتن شریک برای روابط جنسی آن‌لاین.
۳. استفاده مکرر از اتاقهای چت و یا پیامهای نمونه به منظور یافتن امور خیالی و رویایی که در زندگی واقعی ممکن نیست.
۴. حرکت مکرر از  سایبر به روابط جنسی  تلفنی و یا ترتیب دادن ملاقاتها در زندگی واقعی.
۵. مخفی نگه‌داشتن فعالیتهای آن‌لاین از شریک جنسی مقابل و دروغ‌ گفتن به اعضای خانواده و دوستان راجع به میزان استفاده و درگیر بودن در اینترنت.
۶. ترجیح دادن روابط شهوانی  سایبر بر شریک جنسی در زندگی واقعی.
۷. استفاده از اینترنت به‌عنوان ابزاری برای گریز از مشکلات و یا تخفیف احساس ناامیدی، اضطراب و افسردگی.
۸. ازدست دادن احساس بی‌قراری، افسردگی و کج خلقی در هنگام قطع‌کردن و یا دست کشیدن از اینترنت .

 

در صورتی که علائم زیر را در کودک خود دیدید حساس شوید و پیگیری کنید :

 ۱- گوشه گیری

۲- پنهان کردن هر چه بیشتر صفحه نمایش کامپیوتر

۳-  بیداریهای شبانه و گذرندان وقت با کامپیوتر بدون انجام هیچ گونه عمل مفیدی

۴- صحبت کردن بی پرده از مسائل و یا کلمات جنسی

۵- بالا رفتن مصرف اینترنت

منبع : سایت پزشکان بدون مرز

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
اینجا وبلاگی هست که می تونید تجربیات ترک خود ارضایی کسانی که قبلا دچار این عادت بودن رو بخونید و انگیزه پیدا کنید برای ترک خود ارضایی ، یادتون باشه بهترین روش ترک خود ارضایی با قدرت درون شما گره خورده پس به خودتون بیایید و اینبار متفاوت شروع کنید.
❤❤❤
پیشنهاد میکنم مطالب دسته بندی شده را مطالعه کنید خصوصا تجربیات ترک خودارضایی و ترک خودارضایی (مقالات)
دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan