- چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷
- ۲۰:۰۳
سلام من آرمین هستم سعی دارم مطالبی را برایتان بنویسم که برایتان نردبانی باشد برای تسریع رهایی تان. انسان امروزه بیش از هر زمان دیگر نسبت به خویشتن خویش بیگانه هست. رشد حیرت انگیز علم و تکنولوژی ، سرعت بالای تولید اطلاعات ، اینترنت ، موبایل های هوشمند ، شبکه های اجتماعی ، تلویزیون و ماهواره و ... همگی تمام توجه انسان را به دنیای بیرون معطوف کرده و از دنیای درونش غافل. همین علت بسیاری از مشکلات ما انسان ها شده و ما را از زندگی طبیعی دور کرده و البته توجه به دنیای درون و خودشناسی می تواند زندگی ما را در همه ابعاد دگرگون کند از جمله ترک خودارضایی ، ترک اعتیاد به پورنوگرافی و ....
انرژی نهفته درون خود را آزاد کنید
در جهان ، هر کدام از موجودات زنده جای مشخصی در کائنات و هستی دارند و هر آنچه پیرامون ماست در محدوده کمال خود قرار دارد. اما ما انسان ها طیف گسترده ای از سعادت و شقاوت را داریم! موجودی منحصر به فرد که می تواند خود را به اوج برساند و یا خود را به پست ترین موجودات تبدیل کند. همه ما قدرت های درونی زیادی داریم که بعضی آنها را کشف کرده و از ان ها برای کمال و پیروزی استفاده می کنیم و بعضی هم بی خبر از قدرت درونمان ناخواسته از آن برای شکست و سقوط مان استفاده می کنیم.
به توانایی خود ایمان داشته باشیم ، چرا که خداوند انسان را اشرف مخلوقات خطاب قرار داده . مطمئن باشیم که با به کارگیری انرژی درونی و با خودشناسی می توانیم راه کمال را در پیش بگیریم.
شروع تغییر
برای اینکه در ورود به جاده رهایی را بگشایید و ترک خودارضایی را شروع کنید سه نکته ی بسیار مهم وجود دارد:
1.واقعا بخواهید که زندگی تان تغییر کند:
نقطه اغاز تغییر، خواستن هست. واقعا چه می خواهید؟ چه انگیزه ای برای ترک خودارضایی دارید؟ آیا لزوم تغییر در زندگیتان را درک می کنید؟ با خود خلوت کنید و تمام دلایل و انگیزه های خود برای ترک خودارضایی را مرور کنید. اگر هیچ خواستنی در شما وجود ندارد ، احساس خطر کنید. انسانی که در روزمرگی هایش غرق شده به مانند مرده ای متحرک می ماند که نه رشدی خواهد داشت و نه کمالی.
2.مسئولیت پذیر باشید:
خود را در مقابل زندگی و خواسته هایتان مسئول بدانید. بهترین کسی که می تونه به شما در تغییر زندگیتان کمک کنه خودتون هستید. این در مورد ترک خودارضایی هم هست. شما مسئول انتخاب ها و آیندتون هستید ، قبل از اینکه دیر بشه و در آینده بخواهید دنبال مقصر بگردید ، همین حالا انگشت اتهام را به سمت خودتون بگیرید. خود را مکلف و مسئول به انجام تمرین های سخت برای ترک خودارضایی کنید.
3.تصمیم بگیرید:
خواستن به تنهایی کافی نیست. برای ترک خودارضایی و هر تغییر دیگر در زندگیتان تصمیم بگیرید. اینکه چه گذشته ای داشتید مهم نیست ، مهم این هست که می خواهید در آینده چگونه باشید. یکی از نعماتی که خدا به انسان عطا کرده قدرت اختیار اوست ، که در هر لحظه می تواند تغییر کند و می تواند هر روز ، هر ساعت و هر ثانیه اش متفاوت از گذشته اش باشد.
موانع درونی ترک خودارضایی
سلام دوستان، امروز میخوام چهار مورد که تاثیر بسیار زیادی در روند ترک خودارضایی داره را تشریح کنم و راه صحیح مقابله با اون را بیان کنم. این چهار مورد ترس و شکست و نا امیدی و احساس گناه هستند.
ترس:
یکی از عوامل تکرار دوباره خودارضایی ، ترس هست. حتما می پرسید چطور؟! این احساس خودش به صورت مستقیم عمل نمی کنه. بلکه به صورت غیر مستقیم اثر می گذاره. ترس از مواجه شدن با واقعیت های زندگی ، سختیها ، مسئولیتها ، ترس از آینده ، ترس از اینکه نتونیم کاری رو درست انجام بدیم و ...به نوعی دیگر فرار از مشکلات (روحی ، مالی ، شغلی ، خانوادگی ، عشقی و ...)
ترس به خودی خود خوبه به شرطی که اندازه باشه ، وقتی که در ان افراط کنیم باعث میشه که فلج بشیم و نتونیم در زندگی قدمی برداریم. در نتیجه تو زندگیمون درجا می زنیم و خودارضایی را نمی تونیم ترک کنیم. خوبه که احساساتمون را بشناسیم و با انها درست برخورد کنیم. جمله زیبایی که در نهج البلاغه هست به این موضوع اشاره داره :هرگاه از کاری ترسیدی خود را در آن بینداز زیرا ترس از آن کار بزرگتر از خود آن کار است.
بسیاری از کارها هستند که تنها با تمرین مداوم و کسب مهارت قابل انجام هستند. اگر قراره کاری را انجام بدید ، اگر قراره مسئولیتی بپذیرید و اگر قراره با ترس هاتون مواجه بشید اکنون بهترین لحظه هست که این کار را انجام بدید. این کار باعث بالا رفتن امید و اعتماد به نفستون میشه و باعث میشه روند ترک خودارضایی سرعت بیشتری داشته باشه.
شکست :
شکست هم مثل ترس در جای خود می تونه مفید باشه ، اما به شرطی که باعث منزوی شدن و درجا زدن نشه. چیزی که در ترک خودارضایی زیاد با اون مواجه می شید ، شکست هست. خصوصا اگر امادگی روحی کافی برای ترک خودارضایی را نداشته باشید. شکست را تبدیل کنید به پلی برای رسیدن به پیروزی . برای اینکار باید نقاط ضعف خودتون را شناسایی کنید و سعی کنید دفعه بعد از این سوراخ دوباره گزیده نشید. با هر بار شکست باید سعی کنید که در احساسات خودتون غرق نشید و سریع خودتون را بازسازی کنید برای شروعی متفاوت و پایدار.
احساس گناه و نا امیدی:
در ترک خودراضایی این دو احساس بسیار نزدیک به هم هستند . با هر بار خودارضایی بیشتر افراد دچار احساس گناه و در پی اون ناامیدی میشن و این خودش عامل خودارضایی مجدد می شه. این چرخه ، یک چرخه معیوب هست که نباید در اون گرفتار بشید. احساس گناه و عذاب وجدان باید طوری باشه که باعث ترک خودارضایی بشه ، نه عامل تکرار اون، دست از سرزنش های افراطی خود بردارید و به قدرت درونیتان ایمان داشته باشید. احساس دیگر ناامیدی هست. در این بین ناامیدی مهمترین عامل شکست در ترک خودارضایی و انجام هر گناه دیگری هست ، به خاطر همین ناامیدی را بزرگترین گناه می دانند. ناامیدی در بخشش خدا ، ناامیدی در ترک خودارضایی و ناامیدی در هر چیزی اثر خوبی نخواهد داشت. هرگز ناامید نشید . افراد بسیاری هستند که خودارضایی را ترک کردند و زندگی خوبی را برای خودشان ساختند. شما هم همان کار را کنید و همان نتایج را به دست بیارید.
هدف داشته باشید
تنها ترک خودارضایی هدفتان نباشد. هدف هایی دیگر در کنار ترک خودارضایی داشته باشید. و چه بهتر که هدفی والاتر از ترک خودارضایی داشته باشید. داشتن هدف های موازی ، متوالی و متعالی نقشه راه شما را مشخص می کند و باعث می شود عزم راسخ تری در ترک خودارضایی داشته باشید و تعهد بیشتری نسبت به تصمیمتان داشته باشید.
به لذت ترک خودارضایی فکر کنید
اگر به سختی های ترک خودارضایی فکر کنید ، ترک خودارضایی برایتان غیر ممکن خواهد بود. اما اگر به نتیجه ی موفقیت امیز و احساس خوشایند ترک گناه خودارضایی فکر کنید و بر آن متمرکز شوید ، انجام ترک خودارضایی برایتان لذت بخش خواهد بود. ترک خودارضایی را کاری آسان و ممکن بدانید. می تونید از تجربه افراد دیگر در ترک خودارضایی استفاده کنید و سریعتر نتیجه بگیرید.
تصمیم گرفتن کافی است ، وقت عمل هست
اگر عادت به تصمیم گیری های بدون عمل دارید ، مطمئن باشید اعتماد به نفس شما روز به روز بدتر و بدتر خواهد شد و نتیجه موفقیت امیزی هم در کارهایتان نخواهید داشت. برای ترک خودارضایی لازم هست که متعهد باشید و در ادامه تصمیمتان ، مرد عمل باشید و برای خواسته هایتان تلاش کنید. خود را از لحاظ روحی و معنوی تقویت کنید و ذهنتان را طوری برنامه ریزی کنید که هر گاه درباره ترک خودارضایی فکر می کنید ، با تمام وجودتان احساس خوشی کنید.